Servicevilkår

Velkommen til Bilforhandleren København. Disse servicevilkår beskriver de vilkår og betingelser, som gælder for din brug af vores tjenester, herunder køb og salg af biler.

Accept af vilkår
Ved at bruge vores tjenester accepterer du disse servicevilkår. Hvis du ikke accepterer vilkårene, bedes du venligst undlade at bruge vores tjenester.

Køb og salg af biler
Vi bestræber os på at beskrive vores biler så præcist som muligt og sikre, at de er i god stand. Vi kan dog ikke garantere for, at de oplysninger, vi giver om bilerne, er fuldstændige og fejlfrie. Vi anbefaler derfor, at du inspicerer bilerne personligt, før du beslutter dig for at købe.

Betaling
Betaling for køb af en bil skal ske ved afhentning af bilen, medmindre andet er aftalt. Vi accepterer betaling via bankoverførsel eller kontant.

Fortrydelsesret
Du har ret til at fortryde købet af en bil inden for 14 dage efter købet. Hvis du ønsker at fortryde købet, bedes du kontakte os inden for fortrydelsesfristen. Bilen skal returneres i samme stand, som den var ved modtagelsen.

Ansvarsfraskrivelse
Vi kan ikke holdes ansvarlige for eventuelle tab, der opstår som følge af din brug af vores tjenester eller køb af biler. Vi kan heller ikke holdes ansvarlige for eventuelle fejl eller udeladelser i vores oplysninger om bilerne.

Kontakt os
Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende vores servicevilkår eller vores tjenester, er du velkommen til at kontakte os på følgende adresse:

Bilforhandleren København
[email protected]
+45 39 29 64 19

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for en rimelig tidsramme.

Scroll to Top