EXPORT AF BIL

Vi kan tage os af opgaven med at eksportere din bil for dig

Vi kan tage os af opgaven med at eksportere din bil, hvis det ønskes

Biler med høj kilometerstand, høje vægtafgifter eller mindre skader kan være vanskelige at sælge til en god pris på det danske bilmarked. Derfor er enhver bil interessant for os, da vi køber biler i alle prisklasser.

Bilforhandleren København er specialiseret i at købe biler til eksport, og vi vil købe din brugte bil og sælge den uden besvær eller omkostninger for dig.

Vi kan afhente din bil uanset hvor i landet, den befinder sig

Når du vælger at handle med Bilforhandleren København, slipper du for alt besværet ved at skulle finde en køber og håndtere afregning med SKAT. Ved at sælge din bil til eksport gennem os, vil vi stå for hele processen og tage ansvar for eventuelle risici. Vi tilbyder en simpel og sikker handel, hvor vi også sørger for at hente bilen – uanset hvor i landet den befinder sig.

Vi kan assistere dig med at sælge din bil hurtigt

Alt du behøver at gøre, er at udfylde formularen i bunden af siden. Når du har sendt din anmodning om salg, vil vi kontakte dig inden for 24 timer med et specifikt tilbud.

Hvis vi indgår en aftale, garanterer vi, at du modtager betalingen inden for 3 timer – det er vores definition på en simpel og sikker bilhandel.

Vi er specialisterne, når det kommer til at købe og eksportere biler

Vi har gennemsnitligt en handel på over 80 biler om måneden, og med vores mange år i branchen har vi erfaring med stort set alle typer opgaver inden for både salg og eksport af biler.

Vi mener, at en god og ærlig handel er vejen til tilfredse kunder. Derfor er det utrolig vigtigt for os hos Bilforhandleren København, at vores kunder får den bedst mulige rådgivning i forbindelse med deres salg.

Modtag et tilbud uden forpligtelser inden for 24 timer

Modtag et tilbud uden forpligtelser

Hvis du er usikker på om det er den rigtige beslutning at eksportere din bil til udlandet, eller om du bør sælge den på det danske brugtvognsmarked, er du velkommen til at kontakte os. Hos Bilforhandleren København vil vi straks vurdere din bil og give dig kompetent rådgivning. Uanset om du ønsker at sælge din bil i Danmark eller eksportere den, er vi villige til at købe den.


Scroll to Top