SÆLG DIN BIL

Vi opkøber alle slags biler

Vi vil gerne købe din bil

Det er en tidskrævende og besværlig proces at sælge sin brugte bil. Det kan være en nervepirrende oplevelse at skulle forhandle med kritiske købere, som prøver at finde fejl og presse prisen så meget ned som muligt.

Hos Bilforhandleren København er vores fokus at handle på det danske brugtbilmarked og skabe et trygt miljø, hvor kunderne er i fokus, og begge parter er tilfredse med handlen. Vores erfaring og kendskab til markedet er en af grundene til, at vi har mange tilbagevendende kunder.

Hvis du vil undgå stress og usikkerhed, så lad os være dit sikre og gennemskuelige valg, når du skal af med din brugte bil.

Få solgt din bil hurtigt

Alt du skal gøre er at udfylde formularen nederst på siden, så vil vi kontakte dig inden for 24 timer med et konkret tilbud, når din anmodning om salg er afsendt. Hvis vi indgår en aftale, garanterer vi, at du vil modtage din betaling inden for 3 timer – det er vores enkle og sikre bilhandelskoncept.

Vi kan hente din bil fra ethvert sted i landet

Vi er mere end villige til at tage os af afhentningen af din brugte bil, uanset om du er privatperson eller erhvervsdrivende. Vi kan hente biler i hele landet, så uanset om du bor i Jylland, på Fyn eller på Sjælland, så er du mere end velkommen til at kontakte os for at undersøge mulighederne for en handel.

Modtag et tilbud uden forpligtelser inden for 24 timer

Du kan komme af med din bil i dag!

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal sælge din bil til eksport eller på det danske brugtvognsmarked, kan du kontakte os. Hos Bilforhandleren København vil vi vurdere din bil med det samme, og vi er altid klar med kompetent rådgivning. Uanset om du vil sælge i Danmark eller til eksport, køber vi gerne din bil.


Scroll to Top